Verlanglijstje

Er staat nog geen droomkast in jouw verlanglijstje…

Maak nog een kast

Winkelmandje

Stuur je configuratie door

nog !

arrow-img

FAQ

Ons product

Zijn er paslatten voorzien?

Om de kasten mooi af te werken worden paslatten voorzien. Deze worden bevestigd tijdens de laatste stap van de montage. Links en rechts worden paslatten voorzien van +/-5cm. Bovenaan een opstopplafond van +/- 3cm en voor de sokkel wordt een plint geplaatst voor de afwerking te garanderen.

Hoe hoog staat de sokkel?

De sokkel wordt op 8cm hoogte geplaatst. Zo houden we rekening met de plinten tegen de muren. Indien de plinten toch hoger komen, gelieve dit in "opmerking" te plaatsen. Wij voorzien dan hogere pootjes.

Wat is de dikte van de legplanken?

Alle legboorden worden voorzien in 18mm dik. De solide rug is voorzien van 8mm dikte.

Welk materiaal wordt gebruikt?

Binnenafwerking wordt altijd voorzien in melamine. Voor de buitenafwerking zijn er twee opties. MDF of melamine. MDF moet nadien nog geschilderd worden maar heeft reeds een witte lakdraagfolie die dient als primer. MDF kan geselecteerd worden bij het kiezen van de van het buitenkleur. (Naast het kleur zwart)

De bestelling

Hoe moet ik opmeten?

Je kan zowat alle meetinstrumenten gebruiken. Een eenvoudige manier om correct te meten is door gebruik te maken van een afstandsmeter met laser. Om aan de slag te kunnen gaan in onze configuratiemodule heb je de diepte, hoogte en breedte nodig van jouw beschikbare ruimte. Meet elke dimensie op 3 verschillende punten en gebruik de kleinst gemeten waarde in cm. Zo zullen de onderdelen altijd passen in de opgemeten ruimte. Tip: let bij het meten op voor eventuele obstakels. (bv. vensterbanken, verlichtingsarmaturen, radiatoren,…) Deze kan je steeds vermelden bij de bestelling in het invulveld commentaar zodat we samen de beste oplossing kunnen vinden. Voordat we van start gaan ontvang je van ons een e-mail ter bevestiging. Zo ben je altijd zeker dat je bestlling in orde is.

Is er een showroom om te kasten te komen bezichtigen?

Wij hebben geen toonzaal maar brengen liever de showroom tot bij jullie thuis door gratis kleurstalen te verzenden.

De levering

Wat is de leverperiode?

Wij leveren de kasten binnen een korte periode van 5 werkddagen.

De installatie

Zijn de legplanken in hoogte verstelbaar?

Alle zijwanden van de kasten zijn voorzien van rijboringen. Hierdoor kunnen de legplanken van hoogte worden versteld.