Wishlist

Il n'y a pas encore une armoire de rêve dans votre wishlist.…

Créer une autre armoire

Panier

Envoyez votre garde-robe

Changer le nom de votre armoire sur mesure

Wijzig de opmerking van je maatkast

Montage

Les nécessités

01

Propre nécessités

 • de niveau
 • Tournevis
 • Charnières BLUM

les nécessités dans la boîte

 • Minifix Man (rouge)
 • Cheville fixe (verte)
 • Support de barre à vêtements (jaune)
 • Charnières Soft Close (reconnaissables à la plaque noire)
 • Charnières normales
 • Minifix femme (déjà assemblée par nous)
 • supports d'étagères

Je zal zien dat elk zakje een kleur heeft, deze kleur vind je ook terug op de te monteren onderdelen. Op elke plaat hangt een sticker, bij ‘ref’ zie je de benaming van het stuk, deze kan je ook terugvinden op het meegeleverde plan.

NIVELEZ LA BASE

02

Duw de meegeleverde poten op de sokkel. Om de sokkel waterpas te zetten, moet je de hoogte van de pootjes regelen. Dit doe je met een grote (kruis)schroevendraaier (zie pijl). Het is belangrijk dat de sokkel op 8 cm staat, zodat je er later de plint onder kan krijgen.

LE MONTAGE

03

Vijs eerst alle minifix man in de zijpanelen. Leg daarna de bodem op de sokkel en duw een zijpaneel erin. Draai dan de minifix vrouw naar rechts vast tot de zijkant mooi aansluit.

Schuif vervolgens de rug in de groeve.

Doe hetzelfde met de top zoals je met de bodem hebt gedaan.

Schuif tenslotte de andere zijde in de top en bodem en draai deze aan. Herhaal deze handeling naargelang het aantal modules. Als je meerdere modules hebt, dien je deze aan elkaar te verbinden met de verbindingsvijzen (blauw).

L'AMéNAGEMENT

04

In elke module dient een vaste legplank te komen. Deze wordt gemonteerd door de deuvel vaste legger (groen) in de zijpanelen te draaien en er vervolgens de legplank op te leggen en langs onder aan te draaien zodat deze mooi toetrekt. De aangeduide plaats is slechts een indicatie. De legplanken kan je zelf indelen en deze dienen op de legplankdragers te liggen.

Options supplémentaires

 • Kledijbar: de kledijbar wordt aan de vaste legplank gezet met behulp van de beugels (geel). Er zijn reeds 4 puntboringen voorzien op de juiste positie. Deze dien je te gebruiken en vervolgens vijs je de rest van de vijzen in de overige gaten.
 • Lades: vijs de 2 ladegeleiders op de juiste plaats. Het is belangrijk dat je de voorste schroef in het derde gaatje van de geleider stopt en vijst op het voorste gaatje van het zijpaneel. Monteer vervolgens de overige schroeven.

LES PORTES

05

Er zijn 2 typen scharnieren, soft close en gewone. Bovenaan en onderaan begin je met een soft close scharnier. De overige dien je wisselend te monteren. Klik eerst de scharnieren op de deuren en hang vervolgens de deuren aan de juiste modules. Hoe je de scharnieren moet aanklikken, zie je op onderstaande tekening. Om de deuren te regelen, dien je aan de schroeven in de scharnieren te draaien. Je kan de deuren naar boven en onder regelen, alsook naar voor of naar achter.

LA PLINT

06

Verwijder het papier van de tape en duw de plint stevig aan tegen de sokkel. De onderkant van de plint is afgeplakt, de afgeplakte kant dient op de vloer te staan om waterschade te voorkomen.

Se connecter

Clients existants

Nouveau chez Maatkasten Online?

Créez votre compte en 1 minute.

Créer un nouveau compte


Retourner