Verlanglijstje

Er staat nog geen droomkast in jouw verlanglijstje…

Maak nog een kast

Winkelmandje

Stuur je maatkast door

Wijzig naam van je maatkast

Wijzig de opmerking van je maatkast

Retail_Pigs-do-fly_Belgium_5_LR-399-0-801-800-1592233582.jpg
mouse scrollwheel

Tanned Peach in opmars

Het zachte kleur Tanned Peach krijgt de laatste jaren heel wat populariteit. Niet meer alleen de dressing in de kinderkamers is populair maar ook dagdagelijkse leefruimtes tonen interesse in dit kleur. Door de combinaties te maken van zwart en roze kan je tijdloos meubilair creëeren. 

  • In een showroom of kledingwinkel verbindt het de verschillende kleuren van de producten met elkaar in plaats van voor een fel contrast te zorgen zoals met wit het geval is.
  • Blush in een keuken of badkamer geeft de ruimte meteen een zachte eigenzinnigheid. Met kranen in messing of brons krijgt de ruimte een luxueuze vibe, terwijl witte of zwarte accessoires eerder zorgen voor een cleane look.
  • In een slaapkamer, zij het op de muren of in het bedlinnen, geeft blush de kamer een serene en dromerige sfeer. Ontspannen tussen klassiek en modern in.
  • Gecombineerd met juweeltinten als bordeaux en donkergroen, of met frisse kleuren als oranje en muntgroen, het resultaat is telkens anders.

Het kleur zette een stevige voet aan wal van de meubelindustrie en overstijgt een tijdloze klasse. Je kan met een gerust hart verdere stappen zetten naar een permanent totaal concept.


Foto: buitenafwerking in 'Tanned peach'

Log in

Bestaande klanten

Nieuw bij Maatkasten Online?

Maak in 1 minuut jouw account aan.

Maak een nieuw account aan


Ga terug