Kledingkasten op maat van je garderobe

Een inloopdressing of een garderobekast op maat? A dream come true!

Jouw garderobe verandert constant mee met de seizoenen. Zwaardere winterkledij neemt meer plaats is dan de luchtige, zomerse outfits. Het zou toch fantastisch zijn als jouw garderobekast zich mee aanpast. Dat kan! Onze garderobekasten zijn immers meer dan alleen maar een kledingkast op maat.

Al onze kasten worden vervaardigd met doorlopende rijboring. In de zijkanten lopen de gaatjes waarin je de legplankdragers kan steken volledig door.

Je kan dus je eigen kledingkast op maat helemaal indelen volgens je eigen wensen en noden van dat moment. Heb je zin om na een tijdje wat aan de indeling te veranderen? Geen enkel probleem. De legplanken of hangrekken zijn altijd bij te bestellen indien nodig.

Weg met de stress die je voelt om je eigen kledingkast op maat voor eens en voor altijd uit te tekenen. Jouw kledingkast groeit vanaf nu mee met je garderobe. Handig toch!

'Maar dat kan een kast van Ikea of dergelijke eigenlijk toch ook?' hoor ik je denken. Dat klopt, maar niet op een even duurzame wijze en al zeker niet aan de kwaliteitsvoorwaarden waaraan onze garderobekasten voldoen. Ontdek hier meer over onze kwaliteitsgarantie.

Start nu met het samenstellen van jouw kledingkast op maat!

Heb je specifieke wensen, vragen of weet je niet goed hoe je best van start gaat? Vraag het ons via de chat of contacteer ons telefonisch of via mail. Wij helpen je graag verder met vrijblijvend advies.