Kwalitatieve maatkasten 'Made in Belgium'

Al onze maatkasten voldoen aan hoogkwalitatieve standaarden. Om deze kwaliteit te kunnen garanderen, zetten wij in op verschillende aspecten gaande van uitvoering, materialen tot service na verkoop.

Materialen van de bovenste plank

Installatie is kinderspel

Het monteren van onze kasten op maat is super gemakkelijk omwille van het 'plug-and-play' systeem. Geen boormachine, ander bouwmateriaal of expertise nodig. Een schroevendraaier en waterpas volstaan. Klinken en scharnieren zijn vooraf ingeboord zodat je ze makkelijk kan monteren. De vijzen zijn voorzien van bepaalde kleuren zodat je onmiddellijk ziet wat waar hoort. Elk onderdeel van de kast heeft ook een sticker waardoor je niets moet uitzoeken.

Productie in eigen atelier

Onze kasten op maat van jouw interieur worden allemaal vervaardigd in ons eigen atelier door een professioneel team van vakmensen. Ons hightech machinepark draagt bij aan de automatisering van het proces om de nauwkeurigheid te garanderen.

Professioneel transport

Voor het transport van jouw kasten op maat doen wij beroep op professionele partners die wij selectief uitkiezen. De maatkasten worden zo gegarandeerd veilig en secuur bij jou aan huis geleverd.

'No-nonsense' dienst na verkoop

We maken er een punt van om steeds tot het uiterste te gaan voor de tevredenheid van onze klanten. Onze after-sales-service dragen we dan ook hoog in het vaandel. Is er bij het transport schade berokkend? Of merk je bij het openen van de pakketten dat er zaken tekort of beschadigd zijn? Laat het ons onmiddellijk weten en wij sturen je gratis een nieuw exemplaar toe.

Start nu met het ontwerp van jouw inbouwkast op maat.

Heb je specifieke wensen, vragen of weet je niet goed hoe je best van start gaat? Vraag het ons via de chat of contacteer ons telefonisch of via mail. Wij helpen je graag verder met vrijblijvend advies.

Maatkasten Online: voor kwalitatieve maatkasten

Wij zijn een Belgisch bedrijf dat topkwaliteit levert. Om nauwkeurigheid te garanderen, worden onze kasten op maat met liefde vervaardigd in ons hoogtechnologisch machinepark.

Eigen creatie op maat

Jij kiest de ingrediënten, wij maken de kast! Met onze eenvoudige configuratietoolontwerp je snel je gedroomde kast op maat.

Bijzondere kwaliteit

Dankzij ons eigen modern machinepark garanderen we de hoogste kwaliteit. Jouw kast op maat wordt steeds zorgvuldig voorbereid en gemaakt.

Veilige levering

Alle bestellingen worden tijdig en met zorg aan huis geleverd door zorgvuldig geselecteerde partners.

Eenvoudige montage

Het monteren van je maatkast kan bijna niet eenvoudiger. Download snel onzehandleiding. Heb je toch vragen tijdens de montage? Onze chat-support staat voor jou paraat.