Optimaliseer jouw ruimtes met inbouwkasten

Wandkasten op maat van jouw ruimte

Inbouwkasten worden steeds meer de norm in de meeste huizen en dat is niet verwonderlijk. De voordelen van ingebouwde wandkasten zijn immers heel divers.

Een wandkast wordt gemaakt op basis van de afmetingen van de ruimte. Lopen de muren, de vloer of het plafond niet (water)pas, dan wordt inbouw plots heel moeilijk. De openingen die zo ontstaan tussen de kast en de muur zijn immers heel storend. Onze bijgeleverde paslatten lossen dit voor jou op! Ze zorgen ervoor dat de wandkast heel mooi is afgewerkt en zich perfect integreert in de ruimte.

Inbouwkasten op maat van je interieur zijn dus niet langer een droom. Jij geeft ons de afmetingen en de indeling door en kiest de afwerking. Wij doen de rest. Klikhier om met het ontwerp van jouw inbouwkast op maat te starten.

Wil je meer weten over hoe je best alles opmeet? Ontdek het hier.

Heb je specifieke wensen, vragen of weet je niet goed hoe van start te gaan? Vraag het ons via de chat of contacteer ons telefonisch of via mail. Wij helpen je graag verder met vrijblijvend advies.

Maatkasten Online: voor kwalitatieve maatkasten

Wij zijn een Belgisch bedrijf dat topkwaliteit levert. Om nauwkeurigheid te garanderen, worden onze kasten op maat met liefde vervaardigd in ons hoogtechnologisch machinepark.

Eigen creatie op maat

Jij kiest de ingrediënten, wij maken de kast! Met onze eenvoudige configuratietoolontwerp je snel je gedroomde kast op maat.

Bijzondere kwaliteit

Dankzij ons eigen modern machinepark garanderen we de hoogste kwaliteit. Jouw kast op maat wordt steeds zorgvuldig voorbereid en gemaakt.

Veilige levering

Alle bestellingen worden tijdig en met zorg aan huis geleverd door zorgvuldig geselecteerde partners.

Eenvoudige montage

Het monteren van je maatkast kan bijna niet eenvoudiger. Download snel onzehandleiding. Heb je toch vragen tijdens de montage? Onze chat-support staat voor jou paraat.