Verlanglijstje

Er staat nog geen droomkast in jouw verlanglijstje…

Maak nog een kast

Winkelmandje

Stuur je configuratie door

nog !

arrow-img

Onze maatkasten

Maatkasten volledig indelen of opbouwen volgens jouw interieur? Hier kan je het zelf supermakkelijk en snel! Of je nu kiest voor een vrijstaand meubel of een inbouwkast op maat (met of zonder deuren), voorzien van legplanken, lades of kledijbars … in ons eigen atelier zorgen we altijd voor de perfecte afwerking. Van een slaapkamerkast op maat tot een uniek wandmeubel … Ontdek hier ons volledige aanbod.

dressingkast dressingkast dressingkast dressingkast dressingkast dressingkast dressingkast dressingkast
DRESSING OF KLEERKAST OP MAAT

Een slaapkamerkast op maat maakt je interieur helemaal af. Kies voor een ruime dressing of een slimme kleerkast en bepaal de indeling van je kast helemaal zelf. Zo stem je jouw slaapkamerkast op maat perfect af op jouw garderobe!

ONTWERP JE SLAAPKAMERKAST
Meer weten? arrow
inbouwkast inbouwkast inbouwkast inbouwkast inbouwkast inbouwkast inbouwkast inbouwkast inbouwkast inbouwkast inbouwkast inbouwkast inbouwkast
INBOUWKASTEN

Wil je al je materiaal netjes opbergen? Dan is een inbouwkast op maat de oplossing! Van een handige schoenenkast tot de ideale indeling om boeken of papieren op te bergen … Dankzij onze ontwerpmodule bepaal je zelf hoe jouw ideale inbouwkast op maat eruit ziet.

ONTWERP JE INBOUWKAST
Meer weten? arrow
Meubels op maat Meubels op maat Meubels op maat Meubels op maat Meubels op maat Meubels op maat Meubels op maat Meubels op maat Meubels op maat Meubels op maat
MEUBELS OP MAAT

Werk je interieur tot in de puntjes af met meubels op maat. Een elegante tv-kast of een volledig wandmeubel op maat waarin je jouw mooiste boeken kan uitstallen? Reken op ons voor de kwalitatieve afwerking van jouw ontwerp.

ONTWERP JE MEUBELS
Meer weten? arrow
Andere meubels Andere meubels Andere meubels Andere meubels Andere meubels
MAATKASTEN EN ANDERE MEUBELS

Nog een ander idee? Wij werken graag een maatkast of ander meubilair uit, volledig naar je wensen. Een bureau voor de kinderkamer of een maatkast voor de badkamer? We bespreken de verschillende mogelijkheden samen met jou!

CONTACTEER ONS
Meer weten? arrow